Ga naar hoofdinhoud

Big Star goedgekeurd voor BWP

Big Star en Nick Skelton.Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De gouden Olympiër Big Star (Quick Star x Nimmerdor) heeft goedkeuring voor de dekdienst gekregen van het BWP. De door Cees Klaver gefokte KWPN-hengst kreeg eerder al een dekbrevet van Holstein, Selle Français en het AES.

De inmiddels veertienjarige hengst Big Star sprong in zijn carrière onder Nick Skelton twee keer naar olympische goud. Het legendarische duo nam in mei van dit jaar afscheid van de sport. “Hij is het beste paard dat ik ooit heb gereden”, aldus de Britse topruiter over Big Star.

Big Star werd goedgekeurd voor BWP Noord-Amerika en is beschikbaar via Spy Coast Farm.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/BWP

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook