Ga naar hoofdinhoud

Halfzus Belantis kampioene in Brandenburg

DSP Belantis (v. Benneton Dream) Foto: Melanie Brevink

Op de merriekeuring in Prussendorf zijn de dagkampioenes zowel in de spring- als in de dressuurrichting afkomstig van het Haupt- und Landgestuet Neustadt-Dosse. Bij de dressuurmerries was de winst voor de halfzus van DSP Belantis, bij de springmerries won een dochter van Captain Olympic.

Phantastica is de naam van de nieuwe kampioene van de driejarige dressuurmerries van de regio Brandenburg-Anhalt. Haar vader is Don Juan de Hus en moeder Philharmonie is ook de moeder van de siegerhengst en S-geklasseerde DSP Belantis. Zij werd op de voet gevolgd door Scarlett, een dochter van San Amour uit een merrie van Rohdiamant.

Bij de driejarige springmerries werd Carlotta (Cador x Lordanos) nipt afgetroefd door winnares Marley. Deze Marley, eveneens geboren en getogen op Haupt- und Landgestuet Neustadt-Dosse is geboren uit de combinatie van Captain Olympic en Abke.

Bron: St.Georg.de/Paardenkrant-horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook