Ironman erkend door Hannover

Ironman Foto: Equitaris.de/Sabine Wegener

Ironman (v. Ferro) van Ad Valk en Yvonne Copal is gisteren op de voorjaarskeuring in Wickrath erkend door het Hannoveraanse stamboek. De hengst die tot twee keer toe geen genade vond bij het KWPN heeft nu een dubbel Duits dekbrevet op zak en is al bijna definitief goedgekeurd. 

De Ferro zoon uit de Lichte Tour-merrie Anne (v. Tuschinski) liep vorig jaar in zijn 14-dagentest naar een 8,63 gemiddeld in Schlieckau en slaagde dit voorjaar voor de eerste sporttest met een 7,88 gemiddeld. Volgend jaar moet hij nog een tweede sporttest lopen om voor zowel Oldenburg als Hannover definitief goedgekeurd te worden.

Bonds erkend

Ook de Oldenburger kampioen van 2015, Bonds (v. Benicio), die dit voorjaar de sporttest won in Münster-Handorf met een 9,12 is nu erkend voor Hannover.

Klik hier voor de uitslag van de keuring in Wickrath

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.