Ga naar hoofdinhoud

Paul Hendrix koopt Cascadello I-zoon op Holsteiner keuring

Exclusief
Cascalord (v. Cascadello I) - Foto: Holsteiner Verband

Paul Hendrix kocht afgelopen weekend cat.nr 21 Cascalord (Cascadello I x Lordanos) op de Holsteiner keuring voor 33.000 euro. De hengst werd afgewezen door de Holsteiner hengstenkeuringscommissie, maar Hendrix heeft vertrouwen in de Cascadello I-zoon en is van plan hem voor te stellen bij het KWPN. 

“Ik moet hem natuurlijk nog even thuis bekijken, maar ik heb hem als hengst gekocht en als het er goed uit ziet, stellen we hem voor bij het KWPN”, vertelt Hendrix, die verbaasd was dat hij niet werd goedgekeurd in Holstein. “Een correcte hengst met goede bewegingen en een goede sprong. Ik snapte het niet helemaal dat ze ‘m niet namen.”

Cascalord (v. Cascadello I):

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook