Quickfire-dochter kampioensmerrie van Holstein

Op de Holsteiner Paardendagen in Elmshorn is de nieuwe kampioene gevonden in Hevita (Quickfire x Carthago). Helene II (Contendro x Carentino) werd aangewezen als eerste reservekampioene, Himmel MCF (Chin Camp x Corrado I) als tweede reservekampioene. KWPN-hengst Ampère tekende voor het vaderschap van de beste beweger, Heaven (mv. Quite Capitol).

De kampioene legde een zeer goede merrietest af, waarbij vooral haar harmonie en correctheid opvielen. De merrie treedt goed onder in stap en draf. Ze is dragend van de hengst Dark Pleasure. De grootramige en correcte Helene II kreeg op haar merrietest een tien voor het springen. De elegante tweede reservekampioene imponeerde met haar draf.

De prijs voor beste beweger viel ten deel aan Ampère-dochter Heaven. Ze imponeerde met haar goede achterbeengebruik en veel front.

Bron: St. Georg

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.