Ga naar hoofdinhoud

Vader Corrado getuige van Corradina’s afscheid

Vader en dochter bij afscheid Corradina FOTO: Janne Bugtrup

Niemand minder dan de wereldberoemde stempelhengst Corrado I verscheen gisteren in de vernieuwde Holstenhalle om het afscheid van zijn dochter Corradina op te luisteren. Met Carsten-Otto Nagel was Corradina jarenlang een vaste waarde in het Duitse springteam.

De 29-jarige grootheid Corrado I werd door Eckhard Schöning aan de hand binnengeleid. Uiteraard waren Carsten-Otto Nagel, groom Kirsten Jensen, Corradina’s fokker prof. dr. Hartwig Schmidt en de voorzitter van het Holsteiner Verband Jan Lüneburg ook van de partij.

Bron: Horses

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook