Ga naar hoofdinhoud

Dirk Schröder wint nu wel GP Vestfold

Vorige week moest Dirk Schröder in de Grote Prijs van Vestfold nog genoegen nemen met de tweede plaats achter Jur Vrieling, dit weekend wist de Duitser de overwinning op het Noorse concours wel binnen te slepen. 

Vijftien combinaties mochten van start gaan in de barrage en vier daarvan wisten ook in het kortere parcours de balken in de lepels te houden. Schröder reed net als vorige week de negenjarige Holsteiner merrie Wolke 334 (v. Quinar), maar was nu de snelste van het veld en zette de klok stil op 32,45 seconden.

De Noorse springruiter Morten Djupvik reed de Conan Z-nakomeling Chanelle Z verdienstelijk naar de tweede plaats in 33,44 seconden, net voor zijn landgenote Solveig Newermann in het zadel van de KWPN-gefokte Wodka (v. Kojak). Alireza Famil Bakhtiari uit Iran was de vierde foutloze combinaties met de Cardento-zoon Benibantos, die voorheen door Suzanne Tepper gereden werd.

Jur Vrieling had deze week een bescheiden rol in de Grote Prijs.  Hij eindigde op de 29e plaats met VDL Glasgow van het Merelsnest, een plekje hoger dan Suzanne Tepper met Esprit DS.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!