Ga naar hoofdinhoud

Dubbele winst Eric Lamaze in Calgary op weg naar Rio

Eric Lamaze en Fine Lady. Foto Sportfot

Eric Lamaze is Spruce Meadows goed begonnen. In de aanloop naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro schreef de kampioen van Hong Kong  2008 twee rubrieken op zijn naam. Met het winnen van het 1.55m parcours onderstreepte zijn troef voor Rio Fine Lady 5 (v. Forsyth FRH) dat zij in uitstekende vorm verkeerde.

Niet alleen Lamaze liep zich warm voor Rio, maar ook teamgenote Tiffany Foster met haar Olympische hengst Tripple X III (v. Namelus R) behaalde succes door beslag te leggen op de tweede plaats.  Het 1.50m parcours won Lamaze met Rosana du Park (v. Kannan)

Over Fine Lady 5 zegt Lamaze het volgende:  “Fine Lady is een mooi verhaal. Artisan Farms kocht haar voor mij. We wisten nog niet waar het heen zou gaan, maar waren zeker van een winnaar in het 1.50m. Dit had zij met haar vorige ruiter wel bewezen. Soms heb je een klik met een paard en krijg je een beetje meer, maar ik heb het gevoel dat ze alles voor me zal doen. Ze is een fanatische merrie met een groot hart. Ze begint een heel speciaal paard voor me te worden”.

Uitslag

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook