Ga naar hoofdinhoud

Duffy pakt overtuigend het 1,50m CSI Verona

In het 1,50m vanmiddag in Verona was het Michael G Duffy die er met de overwinning aan de haal ging. In het direct op tijd parcours was de Ier zijn 39 concurrenten te snel af. Daniel Deusser deed een goede poging de overwinning op naam te schrijven, maar viel door een fout terug in het klassement.

Als tiende starter in de proef stond Henrik von Eckermann met de achtjarige Que Bueno de Hus Z (v.Que Guapo) lang aan de leiding met een tijd van 63,99 seconden. Als een van de laatste starters wist Duffy wat hem en Chappo Chey (v.Carell) te doen stonden. De Ier dook ruim een seconde onder de tijd van von Eckermann. Zijn tijd van 62,27 seconden was goed voor de overwinning.

Harrie Smolders

De top drie werd afgemaakt door Petronella Andersson met Eclatant (v.Berlin). De amazone hield zich goed staande tussen de mannen en reed een tijd van 64,67 seconden wat goed was voor een derde plaats. Harrie Smolders noteerde het beste Nederlandse resultaat. Deze wedstrijd was voor Don VHP Z (v.Diamant de Semilly) na Tryon weer de eerste internationale wedstrijd. Smolders reed een rustige foutloze ronde met Don en viel met twee tijdfouten net buiten de prijzen op plaats 14.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook