Ga naar hoofdinhoud

Finalewinnaars jonge springpaarden van Nabab en Stakkato

Larosso Pika (v. Nabab de Reve) en Kato van het Valenberghof (v. Stakkato) wonnen vandaag respectievelijk de finales voor vijf- en zesjarige springpaarden op de Longines Spring Classic of Flanders in Lummen.

Bij de 5-jarige paarden reed Ben Thiry de Nabab-nakomeling Larosso Pika in 35.41 seconden over de finish en won. Nick Verlies werd tweede met L’Comme Cento N89 (v. Cento Lano) in 36.04 seconden. Gregory Vos behaalde met L’Halletra v/h Schanshof (v. Halletro van’t Schanshof) de derde plaats.

Zesjarigen

Bij de 6-jarige paarden zette Nico Baerts de snelste tijd van 30.57 seconden neer met Kato van het Valenberghof (v. Stakkato). Tweede werd Jan Vlemminx met Kapucijn v/d Donkhoeve (v. Vagabond de la Pomme) in 31.69 seconden, gevolgd door Erwin Jacobs nam met Kiana van de Molekenshoeve (v. Cassanova).

Siebe Kramer

Siebe Kramer wist weer prijzen te pakken in de hoofdarena vanmorgen in Lummen. In het 1,35m had hij met Zizi Donaldson (v. Quidam de Revel) een balk in de barrage en werd zesde. Met Cathanos (v. Carthago) had hij vier strafpunten in de eerste ronde en mocht nog wat prijzengeld voor de elfde plaats ophalen. Caroline Poels eindigde met In Style D.V. (v. Numero Uno) eveneens vier strafpunten nog een plekje boven Kramer en Cathanos.

De Belg Jens Vandenberk won met de KWPN-gefokte Calvaro-zoon Devotion.

Uitslag 1,35m
Alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook