Ga naar hoofdinhoud

Nederlanders in prijzen in Paderborn

Wout-Jan van der Schans en Capetown - Foto: Fototrailer

Op CSI3* en YH1* Paderborn pakten de Nederlanders Wout-Jan van der Schans, Ben Schröder, Gerco Schröder en Angelique Hoorn vrijdag verschillende volgprijzen. Echte podiumplaatsen zijn nog niet aan de orde, maar met vandaag een Championaat en zondag een Grand Prix in het verschiet, kan dat nog veranderen.

In de zevenjarige rubriek op vrijdag behaalde Wout-Jan van der Schans met A S Bombay (v.Diamant de Semilly) een achtste plaats en Ben Schröder met Grodino (v.Eldorado vd Zeshoek) een 11e plaats. De podiumplaatsen in de rubriek gingen naar de Duitsers. Harm Lahde won met Oak Grove’s Americana (v.Aganix du Seigneur), Josh Löhden werd met Van Moor (v.Van Helsing) tweede, en Lars Nieberg pakte met Caruso (v.Contagio) een derde plaats.

CSI3* 1,50m

In de 1,50m rubriek van vrijdag was het de Duitser Felix Haßmann die met Balzaci (v.Balou du Rouet) de winst binnenhaalde. Haßmann won met overmacht met een verschil van bijna drie seconden op de nummer twee. Onze landgenoten Gerco Schröder en Angelique Hoorn reden zich in de rubriek bij de beste 12. Schröder pakte met Glock’s London (v.Nabab de Reve) een tiende plaats en Hoorn werd met Brego R’N B (v.Namelus R) elfde.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook