Ga naar hoofdinhoud

Schröder net buiten top drie in HOYS-Accumulator

Gerco Schroder met Glock's Zaranza Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Geoffroy de Coligny was met Raimondo du Plessis oppermachtig in de Accumulator-rubriek op de Horse of the Year Show in Birmingham zaterdagavond. De Franse ruiter pakte 65 punten en was heel ruim twee seconden sneller dan de concurrentie. Gerco Schröder pakte met Glock's Zaranza eveneens het maximum aantal punten, maar was net te langzaam voor de top drie.

Harry Charles en Guy Williams zorgden voor de beste twee thuisresultaten. Charles reed 65 punten bij elkaar  met Victor (v. Vanoverbeek) in een tijd van 47,37 seconden. Zijn landgenoot Williams verzamelde eveneens de 65 punten met  Rouge de Ravel (v. Ultimo van ter Moude), maar was iets langzamer en kwam met 47,64 seconden aan de finish.

Snelste rit

De Coligny kwam als dertiende de ring in met de ruin van Calin du Plessis en zette met 44,95 seconden op de klok de snelste rit neer in deze rubriek. Schröder kwam als een van de laatste starters in actie en liet de bruine hengst van Karandasj de 65 punten bij elkaar springen, maar kwam iets meer dan een halve seconde tekort voor een top drie klassering.

 

Uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook