Ga naar hoofdinhoud

Wederom overwinning voor Bart Bles in Samorin

Bart Bles met El Rocco. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Springruiter Bart Bles greep vanmiddag voor de tweede dag op rij de overwinning in Samorin. Gisteren won hij met de KWPN'er El Rocco (v. Zirocco Blue VDL) de 1,40/1,45 m-rubriek en vandaag voegde de ruiter daar de winst in het 1,45 m aan toe. Bles realiseerde met het fokproduct van C. en H. Soethout-Koopman de snelste tijd van 31,34 seconden in de barrage.

De rubriek telde veertig deelnemers, waarvan er zich twaalf selecteerden voor de barrage. Negen combinaties wisten een foutloos barrageparcours te rijden.

Oplatek tweede

De tweede plaats was voor de Pool Andrzej Oplatek, die met de twaalfjarige Odile du Soufflet (v. Ogano Sitte) eveneens foutloos bleef in de barrage. Met een tijd van 31,54 seconden greep de combinatie net naast de winst. De Amerikaanse amazone Jessica Springsteen werd derde met Tiger Lily (v. Balou du Rouet). Springsteen stuurde de veertienjarige merrie zonder fouten door de barrage en finishte in een tijd van 32,45 seconden.

Vrieling vijfde

In de top tien meldde zich nog een Nederlandse combinatie. Jur Vrieling bezette met Chabada de l’Esques (v. Quebracho Semilly) de vijfde plaats. Het duo legde de barrage af zonder fouten in een tijd van 33,16 seconden.

Volledige uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.