Ga naar hoofdinhoud

Acht Amerikaanse springcombinaties naar Omaha

McLain Ward met HH Azur Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Amerikaanse paardensportfederatie heeft vandaag via een persbericht laten weten welke acht combinaties de Verenigde Staten gaan vertegenwoordigen in de wereldbekerfinale. Deze vindt plaats van 29 maart tot en met 1 april  in Omaha.

In totaal hebben vijf combinaties zich geplaatst in de North American East Coast Sub-League en drie in de North American West Coast Sub-League. De volgende ruiters en amazones hebben een ticket voor de finale:

Bron: USEF

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook