Ga naar hoofdinhoud

Andrew Ramsay op dreef in Samorin

Andrew Ramsay hier met Zerly

Op de eerste dag van het 4* CSI in Samorin was de Amerikaan Andrew Ramsay al succesvol. Gisteren won hij twee van de vier proeven en werd een keer tweede. De Nederlanders Marc Houtzager, Sander Geerink, Lisa Nooren en Gert Jan Bruggink hebben ook het eerste prijzengeld bij elkaar gesprongen.


In de Gold Tour pakte Andrew Ramsay de winst met de AES’er Winn Winn (v. Chin Chin). Hij was in de rubriek over 1.45m-1.50m direct op tijd een halve seconde sneller dan Cassio Rivetti met Cassiana. David Will en Mic Mac Du Tillard werden derde. Marc Houtzager reed Sterrehof’s Uppity naar de tiende plaats voor Sander Geerink met Robinson. Lisa Nooren werd met VDL Groep Sabech D’Ha veertiende.

Met de KWPN-er Welfare (v. Pacific) was Ramsay overtuigend de winnaar van de Silver Tour. De Brit William Funnell op Billy Angelo (v. Tangelo van de Zuuthoeve) werd op ruim een seconde tweede gevolgd door Hubert Kierznowski uit Polen met de Numero Uno-zoon Never Mind 22. In deze rubriek was Gert Jan Bruggink de beste Nederlander op de veertiende plaats met MCB Ulke.

Marc Houtzager werd met Calimero (v. Quidam de Revel) elfde in de Derby Tour, een rubriek over 1.35m-1.40m. Deze proef werd gewonnen door Luca Maria Moneta op Quova de Vains (v. Robin II Z). Nu werd Andrew Ramsay tweede met Adamo van ’t Steenputje (v. Darco), terwijl de Turk Derin Demirsoy derde werd op de KWPN-er Bosphorus (v. Cobra).

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook