Ga naar hoofdinhoud

Beverly Widdowson ‘eigenaar van het jaar’ 2011

Mevrouw Beverly Widdowson is door de overkoepelende internationale paardensportorganisatie FEI en de International Jumping Owners Club (IJOW) tot 'eigenaar van het jaar' verkozen. Widdowson is eigenaar van de 11jarige schimmel Carlo 273, waar Nick Skelton faam mee maakte in 2011 en 2011 in St. Gallen, in Wellington (Florida), La Baule en Hamburg.

Bevely Widdowson ontving de prijs uit handen van Madeleine Schultz-Winter tijdens het CHIO Aken. Widdowson voelde zich gevleid. ,,Ik accepteer de prijs namens het hele team achter Carlo, en met name Nick Skelton. Het is een hele eer om in de voetstappen van Eric Lamaze en Hickstead te mogen stappen, als eigenaar.”

Bron: Horses.nl/WorldOfHorseSport

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook