Ga naar hoofdinhoud

Boy-Adrian van Gelderen door materiaalpech naar huis

GP-winnaar Boy-Adrian van Gelderen met Be Cool. Foto www.digishots.nl

Nog voor aankomst in Verona is het CSI in Italië voor Boy-Adrian van Gelderen al ten einde. De regerend Belgisch kampioen young riders kreeg onderweg te maken met dusdanige materiaalpech waarop hij besloot huiswaarts te keren.

“Door onder meer een kapotte band en kapotte cylinder stonden we zeven uur langs de kant van de weg”, legt Boy-Adrian van Gelderen uit op zijn Facebookpagina. Daarop besloot de ruiter zijn paarden terug naar huis te laten keren en niet van start te gaan op CSI Verona, dat een van zijn favoriete concoursen is.


Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook