Ga naar hoofdinhoud

Comeback voor Olympisch kampioen Big Star

Meer dan een jaar lang hield een zware blessure de inmiddels twaalfjarige Olympisch kampioen Big Star (v. Quick Star) aan de kant, maar volgende week maakt de KWPN-hengst zijn comeback met Nick Skelton in de wedstrijdring van Vilamoura.

De laatste keer dat de combinatie samen op wedstrijd verscheen, was in 2014 op de Global Champions Tour wedstrijd van Estoril. Sinds juni werd de training weer opgepakt. “Big Star doet het thuis erg goed. We springen nu al zo’n twaalf weken met hem”, aldus Nick Skelton. “Ik start met hem in de lagere klassen en we zien wel hoe het gaat. Hij heeft al zestien maanden geen wedstrijdring meer gezien.”

Door de blessure van de Quik Star-zoon, die in eigendom is van Beverley Widdowson, was een deelname aan de Wereldruiterspelen in 2014 en het Europees kampioenschap in 2014 uitgesloten. Nick kwam dit seizoen wel van start met Untouched, Cliff 67 en Curious George.

Bron: HorseandHound

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook