Ga naar hoofdinhoud

Corradina neemt nogmaals afscheid

De merrie had al officieel afscheid genomen van het publiek bij de afgelopen editie van CHIO Aken, maar ook het Holsteiner Verband wil Corradina (v. Corrado I), met wie Carsten-Otto Nagel zo succesvol was, nog uitzwaaien. Aansluitend aan het vrijspringen op de Holsteiner Abend in de Holstenhalle in Neumünster, wordt ze nogmaals geëerd voor haar verdiensten.

Wat altijd zal voortleven zijn de memorabele momenten van de combinatie Nagel-Corradina. In 2009 wonnen zij teambrons en individueel zilver op de Europese Kampioenschappen in Windsor. Een jaar later wonnen zij goud met het team en werden ze individueel vijfde op de Wereldruiterspelen in Kentucky. Op de Europese Kampioenschappen in Madrid werd het team in 2011 beloond met goud en konden Nagel en Corradina de zilveren plak in ontvangst nemen. Ook wonnen zij vorig jaar teamzilver in Herning. De Corrado I-dochter zal ingezet worden voor de fokkerij.

Bij de Holsteiner Abend op vrijdag 31 oktober zullen ook toekomstige en huidige kampioenen in de spring-, dressuur- en keuringsring te zien zijn, waarbij ook de fokkers in het zonnetje zullen worden gezet.

Bron: Horses / persbericht Holsteiner Verband

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook