Ga naar hoofdinhoud

Coumans wint Medium Tour Lummen

Gabriel Coumans hier met Irco Mac Foto: Arnd Bronkhorst www.arnd.nl

Gabriel Coumans pakte zojuist in het Belgische Lummen met Coco Blue de Lui de zege in de Medium Tour over 1.35m. Het Nederlandse duo was ruim een seconde sneller foutloos aan de finish dan Adir Dias De Abreu Junior, die tweede werd. Roosje Brouwer, Ruben Romp en Micky Morssinkhof eindigden ook in de top tien van deze tweefasenrubriek.

De Braziliaan Dias De Abreu kwam met Cadeau Z aan de start in deze rubriek en was met 31.47 seconden op de klok goed voor de tweede snelste foutloze tijd.
Jan van Alken zorgde voor het beste thuisresultaat. De Belgische ruiter stuurde Igor van de Grauwe Berg in 31.71 seconden over de eindstreep en verwees zijn landgenoot Jan Vermeiren en de KWPN-merrie Audine B met een rit in 31.97 seconden naar de vierde plaats.

Michael Hutchinson en de achtjarige KWPN-merrie Driandria maakten de top 5 compleet. Het duo uit Ierland finishte in 33.02 seconden.
Brouwer en Davinci bleven foutloos in de tweede fase, maar waren met 34.01 seconden op de klok niet snel genoeg voor een plek in de top 5. Romp stuurde de elfjarige Audi’s Teavanta II C Z eveneens foutloos rond en finishte in 37.54 seconden, waarmee hij negende werd en Morssinkhof kwam met Care for Love in 37.86 seconden aan de finish en werd tiende.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook