Ga naar hoofdinhoud

Nederlanders in top tien op eerste dag CSI Aken

De winnaars van de allereerste dag CSI Aken zijn de Zweedse Sofia Westborg met Salut D'amourin het 1,25m, de Egyptenaar Abdel Said met Excellent B in de proef voor zes- en zevenjarige paarden en de Ier Darragh Kenny met Catuso (v. Canto) in de belangrijkste proef van de dag, het 1,40m. In deze laatste proef vielen bovendien drie Nederlanders in de prijzen.

34 van 83 deelnemers kwamen zonder strafpunten over de finish van het 1,40m-direct op tijd. Thimothy Hendrix eindigde als beste Nederlander met Beau Beau (v. Untouchable) op de zesde plaats. Niels Knape met Dantura (v. Canturo) werden achtste en Robbert Ehrens verdiende nog een tientje aan prijzengeld door met Hrmforce Bellamy op de 20e plaats te eindigen.

Uitslag 1,40m
Alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook