Ga naar hoofdinhoud

David Will iedereen te snel af in Speed Stakes Tryon

"Mijn enige plan was om te winnen vandaag," zei de Duitser David Will na afloop van de Speed Stakes op het CSI5* in Tryon. En dat deed hij! De dag er voor had Will nog pech met een afgeworpen balk, vannacht pakte hij op Cento Du Rouet met een seconde voorsprong de winst in de 1,45m-rubriek. Hij gaf Richie Moloney en Laura Kraut het nakijken.

Met de negenjarige Oldenburger Cento Du Rouet (v. Chintan) sprong David Will snel foutloos parcours en zette de winnende tijd van 53,37 seconden op de klokken. De Ier Richie Moloney zat daar met Slieveanorra (v. Voltaire) ruim een seconde achter, 54,69.

Ook Laura Kraut kon met de Corland-zoon Andretti S niet aan Wills tijd tippen, zij had 55,59 seconden nodig. Shane Sweetnam met de Holsteiner Cornwall (v. Con Air) en Tiffany Foster op het voormalige SFN-paard Brighton (v. Contendro II) maakten de top vijf vol.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook