Ga naar hoofdinhoud

Delphine Klopper grote winnares

Foto Lonneke Ruesink

De eerste regiotitels zijn weer uitgedeeld. Afgelopen weekend vond in Hoofddorp het regiokampioenschap van Noord-Holland voor paarden en pony’s plaats. Bij het ponyspringen was Delphine Klopper de grote winnares. In de klasse Z en ZZ eiste zij met haar vier pony’s de eerste en tweede plaatsen op.

Bij de paarden ging de ZZ-titel  in het springen naar Glenn Knoester met Febo’s Lárgentina. Bij het ponyspringen was Delphine Klopper de grote winnares. In de klasse Z en ZZ eiste zij met haar vier pony’s de eerste en tweede plaatsen op. De Z2 dressuur bij de pony’s kwam op naam van Kaylee Gouda met Don Camillo du Bois (v. Dornik B) en 66,64%. Lotje Schoots was het beste in de ZZ-Licht dressuur. Zij reed Equitop Athene (v. ) naar 67,96% en greep daarmee de titel.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook