Ga naar hoofdinhoud

Derde plaats voor Bart Bles in hoofdrubriek van de dag in Lier

Bart Bles sloot de dag in Lier gisteren af met een derde plaats in de 1,40m-rubriek met barrage. De zege in deze hoofdrubriek van de dag was voor de thuisrijdende Niels Fockaert en Zascha Andreasen uit Denemarken eindigde op de tweede plaats.

Twintig combinaties gingen gisteravond de strijd met elkaar aan in de barrage van de 1,40m-rubriek en Fockaert en Andreasen kwamen als enigen onder de 30 seconden aan de finish. De Belgische ruiter had de zeventienjarige Ballerina van den Aard (v. Heartbreaker) gezadeld voor deze avondrubriek en klokte af op 29,41 seconden. Daarmee was hij ruim een halve seconde sneller dan Andreasen, die met Grand Coeur (v. Golden Game) in 29,94 seconden finishte.

Top vijf

Bles was iets langzamer met Gran Canyon van HD, waarmee hij vrijdag nog de 1,40m-rubriek won, en stuurde de Cartani-zoon in 30,14 seconden over de streep. Patrick Lemmen volgde met Dadullah (v. Wittinger VDL) met een foutloze ronde in 30,74 seconden en mocht zich als vierde opstellen voor de prijsuitreiking. Sjaak Sleiderink eindigde met Astakkato net buiten de top 5. Het duo kwam in 31,21 seconden aan de finish en moest de thuisrijdende Yves Awouters met Carisma von Hary Z (v. Clinton II) die in 30,87 seconden finishten voor laten gaan.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook