Ga naar hoofdinhoud

Derde plaats voor Lily Engelsman in tweefasenproef Children

Lily Engelsman moest zojuist in de tweefasenrubriek bij de Children in Hagen alleen twee thuisrijdende combinaties voor laten gaan en eindigde met Rusedski op de derde plaats. De andere Nederlandse combinaties, die deelnamen in deze rubriek bleven niet foutloos en Engelsman was daarmee de enige, die voor Oranje in de prijzen viel.

Lilli Collee was met Contefina met bijna een halve seconde verschil goed voor de overwinning in deze rubriek. De Duitse amazone stuurde de merrie van Consulting dubbel foutloos rond in 29,12 seconden en werd gevolgd door haar landgenoot Mick Haunhorst met Sonnenblümchen B. Haunhorst stopte de klok op 29,59 seconden met de dochter van Cola.

Engelsman kwam met de hengst van Darco in 29,68 seconden aan de finish en was de derde en laatste, die dubbel foutloos rondkwam én daarbij onder de dertig seconden bleef. Hagen is pas het tweede internationale optreden van het paar.

Top vijf

Op de vierde plaats eindigde opnieuw een thuisrijdende combinatie. Sina Knoop liet Lönneberger (v. Lissabon) in 30,51 seconden over de streep galopperen en werd gevolgd door Elisa Chimirri met Concardo uit Frankrijk. De Holsteiner-merrie van Contender kwam in 30,87 seconden aan de finish.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Eén reactie op “Derde plaats voor Lily Engelsman in tweefasenproef Children

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.