Ga naar hoofdinhoud

Derde plaats voor Nooren in Drammen, Vrieling vierde

Lisa Nooren, hier met Sabech D’Ha

Voordat gisteren in het Noorse Drammen de Nations Cup werd verreden stond er eerst nog een tijdsrubriek over 1,45m op het programma in de hoofdring. Fransesco Turturiello was in deze rubriek oppermachtig met Scara Mouche en schreef met een verschil van drie seconden de overwinning op zijn naam. Lisa Nooren mocht zich met Hallina de Muze als derde opstellen voor de prijsuitreiking en Jur Vrieling eindigde op de vierde plek.

Turtturiello en de elfjarige ruin van Calvaro Z waren met hun foutloze rit in 55,82 seconden iedereen te snel af in dit parcours, maar ook zijn landgenoot Paolo Adamo Zuvadelli zette een snelle tijd neer. Hij kwam met Chacenny (v. Chacco Blue) in 58,82 seconden aan de finish en dat was op zijn beurt weer anderhalve seconde sneller dan Nooren.

Nooren en Vrieling

Vrieling zadelde Zypern III voor deze driesterren rubriek en liet de tienjarige dochter van Casall in 60,91 seconden foutloos over de eindstreep galopperen. Dat was net iets meer dan een halve seconde langzamer dan Nooren en Hallina, die de klok stopten op 60,31 seconden.

Vrieling was op zijn beurt ook weer een halve seconde sneller dan Julien Anquetin met Encantado C’SG. De Franse ruiter liet zijn, in Nederland gefokte, KWPN-ruin van Verdi in 61,46 seconden finishen en maakte daarmee de top 5 compleet.

Klik hier voor alle resultaten

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook