Ga naar hoofdinhoud

Dubbeldam naar winst in Drachten

Jeroen Dubbeldam met Classic Man. Foto: Jacquelien van Tartwijk

Dubbeldam reed zojuist op spectaculaire wijze met de in vorm verkerende Classic Man V (v. Cornet Obolensky) naar de winst in de 1.45 rubriek in Drachten. Met een rit in een tijd van 33.08 seconden bleef hij Leopold van Asten met VDL Groep C Tara Z (v. Crown Z) een kleine seconde voor. 

De vijftien starts tellende barrage leverde vanavond een spannende strijd op in het Fries congrescentrum in Drachten. Als tweede starter zette Willem Greve met KWPN-hengst Carrera een strakke rit neer in een tijd van 34.78 seconden, alleen Dubbeldam draaide Classic Man V nog korter rond wat hem de onverslaanbare tijd van 33.08 seconden opleverde.

Lang tijd leek niemand aan de tijd van deze twee topruiters te kunnen tippen, totdat Robert Vos de baan betrad. Hij stuurde Indoctro-nakomeling Interline H vlug rond in tijd van 34.48 seconden en was daarmee sneller dan Greve. Als dertiende starter stuurde Leopold van Asten VDL Groep C Tara Z heel snel rond, net niet genoeg voor de overwinning maar wel, net als gisteravond, goed voor de tweede plek.

Marcus Ehning eindigde met Hendrik 41 (v. Querlybet Hero) op de vijfde plek.

Klik hier voor de resultaten. 

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook