Ga naar hoofdinhoud

Embassy II ‘fit to compete’

Hans-Dieter Dreher en Embassy II Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het einde van de tunnel komt weer in zicht voor Hans-Dieter Dreher en Embassy II. Na veel blessureleed maakt het duo zich nu op voor hun rentree in de wedstrijdring.

Dreher kijkt vol vertrouwen naar het nieuwe wedstrijdseizoen. “Embassy II is weer ‘fit to compete’. Door alle blessures is hij de afgelopen jaren een stuk rustiger geworden, maar nu voelt hij zich echt weer goed”, aldus Dreher. “Ik weet nog niet op welk niveau we gaan starten. Maar hij geeft me tijdens de training een fijn gevoel. Ik kijk uit naar de wedstrijden.”
Dreher heeft nog niet besloten waar de 17-jarige Escudo I-zoon zijn rentree gaat maken.

Naast Embassy heeft de ruiter nog een aantal talenten onder het zadel die het ver kunnen gaan schoppen in de sport. Onder hen bevindt zich de 10-jarige Berlin-dochter Berlinda. “Berlinda heeft zeker potentie voor zwaardere wedstrijden. Ze liet zich van haar beste kant zien in Bazel, Zürich en Salzburg.” De 9-jarige Nadal Z (v. Namelus R), die toebehoort aan Drehers sponsor Roland Zanotelli, is ook een kandidaat voor de moeilijkere proeven.

Bron: ReiterRevue

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook