Ga naar hoofdinhoud

Frank Schuttert vierde in 1.50m in Toscane

Tijdens de Toscane Tour in Arezzo heeft Frank Schuttert in de Gold Tour goed gepresteerd door vierde te worden met Epleaser van 't Heike. De kwalificatie voor de Grote Prijs werd gewonnen door Frederique Fabre Delbos uit Zwitserland voor de Argentijn Luciano Segovia en de thuisruiter Fabio Brotto.

In het Twee Fasen-parcours bleven veertien combinaties foutloos. Frederique Fabre Delbos reed Quartz du Landey (v. Qredo de Paulstra) naar de winst in 35.43 seconde. Luciano Segovia met de KWPN gefokte zoon van Casall, Cool Down, deed een seconde langer over de tweede fase (36.56 sec) en Fabio Brotto reed voor eigen publiek R-Gitana (v. Looping) naar de derde plek. Frank Schuttert volgde op een tiende met de For Pleasure hengst.

Eerder op de dag reed Maureen Bonder naar de vierde plaats in het 1.40m met Bridgestone RV (Silverstone) en Charlotte Verhagen werd in deze rubriek twaalfde met Abache Hl (Cantos). Vanmorgen vroeg zette Verhagen haar goede prestaties voort door met de Cantos-zoon tweede te worden in het 1.40m Gold Tour.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook