Ga naar hoofdinhoud

Franse top drie in 1,50m Bordeaux

Pénélope Leprévost Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het Franse publiek werd vanavond in Bordeaux op haar wenken bediend in de 1,50m rubriek. Drie Franse combinaties mochten na afloop van de wedstrijd  als eerste de piste betreden voor hun huldiging, met in hun kielzog twee Duitse ruiters. 

In het direct op tijd parcours was Penelope Leprevost haar mannelijke landgenoten te snel af met de Cardento-dochter Nice Stephanie. Leprevost had 56,60 seconden nodig voor haar proef, en was daarmee 1,5 seconde sneller dan Kevin Staut die vanavond op Elky van het Indihof vertrouwde. ‘Bosty’ legde beslag op de derde plaats met Pegase du Mourier. Roger-Yves Bost had 58,31 seconden nodig voor zijn riten hield daarmee Christian Ahlmann en Marcus Ehning achter zich.

De drie aanwezige Nederlandse ruiters konden vanavond geen indruk maken en eindigden in de achterhoede van het deelnemersveld.

Klik hier voor de volledige uitslag

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook