Ga naar hoofdinhoud

Marlon Zanotelli en Rock’n Roll het snelst over GP-finish

De eerste winnaar van de Grote Prijs van CSI2* Aken is de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli en Rock’n Roll Semilly (v. Diamant de Semilly). “Elke zege is mooi, maar om hier in Aken te winnen geeft een speciaal gevoel, ook al is het niet in het grote stadion", aldus Marlon Zanotelli. Timothy Hendrix en Janou (v. For Pleasure) drongen ook door tot de barrage.

Tien van 36 deelnemers wisten het 1,45m-basisparcours foutloos rond te rijden. Daarvan kwam de helft ook in de barrage zonder strafpunten over de finish. Zanotelli en Rock’n Roll waren het snelst in 37,58 seconden.

De Britse Jessica Mendoza werd tweede met Spirit T (v. Tornado) in 38,18 seconden, gevolgd door de Duitser Jens Baackman met Carmen 255 (v. Cornet Obolensky). Timothy Hendrix en Janou lieten in de barrage 16 strafpunten noteren en eindigden op de tiende plek.

Robbert Ehrens met Hisa (v. Indoctro), Tom Martens met Ebaja Oh (v. Ephèbe For Ever), Bjorn Egberink met Quintero Grande (v. Quintero), Niels Knape met Suarez (v. Berlin) en Paul van Wylick met Cantate (v. Cantos) lieten ieder vier strafpunten noteren in het basisparcours.

Uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.