Ga naar hoofdinhoud

Grote Prijs in Herning voor Kevin Olsmeijer

Kevin Olsmeyer, hier met Viceroy T. Foto: Cedric Vlemmings / www.arnd.nl
Kevin Olsmeijer was de eerste van de drie combinaties in de barrage van de Grote Prijs en zette met 34,14 seconden op de teller een foutloze rit neer. Daarna was het even afwachten voor de ruiter, maar zowel Peder Fredricson als Maria Hjorth Frederiksen verlieten beide met een balk de ring.

Net als Lennard de Boer gisteren, mocht Olsmeijer vandaag een iFor Williams trailer in ontvangst nemen. De ruiter bracht de negenjarige Calvaro Z-zoon Dalvaro aan start en zette een goede rit neer, maar ging niet voluit, waardoor er nog kansen waren voor zijn twee concurrenten.

Balk op hindernis 2

Fredericson ging als tweede van start, maar kreeg op de tweede hindernis al een balk met H&M Flip’s Little Sparrow (v. Cardento), waardoor zijn kans op de overwinning verkeken was.

Kans

Het Deense publiek zag na de eerste twee ritten een kans voor thuisamazone Frederiksen en Duble (v. Diamant de Semilly), die gisteren ook al goed was voor een podiumplaats. De amazone begon vol overtuiging aan haar barragerit, maar kreeg al vrij snel een balk en wat extra risico leverde haar nog eens vier strafpunten op.

Geen barrage voor De Boer

Lennard de Boer zag een balk vallen in het basisparcours en kwam met VDL Edgar M (v. Arezzo VDL) tot de zevende plaats. Zoï Snels werd negende met I’m Special de Muze (v. Emerald).

Bekijk hier de winnende rit van Olsmeyer:

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook