Ga naar hoofdinhoud

Harrie Smolders beste ruiter in Luik

Harrie Smolders werd vandaag in de GP van Luik zesde met Cas 2 (v. Indoctro). Omdat de ruiter ook in de andere rubrieken bij de zuiderburen succesvol was deze week, won hij de titel 'beste ruiter'.

Zo werd de Nederlander tweede in het 1,50 op vrijdagavond met Capital Colnardo (v. Colman) en werd hij gisteravond, wederom met Cas, vierde in een rubriek direct tegen de klok.  Gregory Wathelet uit België was de runner-up in de prijs voor ‘beste ruiter’.

Grand Prix voor Delmotte, Tijssen vierde

De Grote Prijs werd gewonnen door Nicolas Delmotte uit Frankrijk, met Ilex VP (v. Diamant de Semilly). Tweede werd Niklaus Rutschi met Cardano CH (v. Chameur) en het podium werd gecompleteerd door de Duitse Rachel Steffen die Uncanto Di Villagana (v. Canturo) had gezadeld.

Sanne Tijssen werd nipt vierde met No Fear vd Tichelrij Z (v. Numero Uno). Ook Tijssen had een prima week in Luik. Zij won zaterdagavond de 1,50 m rubriek direct op tijd.

 

Klik hier voor de uitslag van de prijs voor beste ruiter in Luik
Klik hier voor de uitslag van de Grote Prijs van Luik

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook