Ga naar hoofdinhoud

Howard wint 1.50m Spruce Meadows

Leslie Howard hier met Tic Tac Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Leslie Howard won gisteravond met Quadam de vijfsterren rubriek over 1.50m op het 'Pan American'- evenement op Spruce Meadows. De Amerikaanse amazone rijdt de tienjarige goedgekeurde Hannoveraanse hengst pas twee maanden en dit was de eerste grote overwinning van het paar. 

Howard won niet voor het eerst op Spruce Meadows gisteren, maar deze overwinning was wel een speciale. De zoon van Quite Easy was eerst van een van Howards leerlingen, die vooral in de U25-rubrieken uitkwam, maar sinds de hengst afgelopen mei aangekocht werd voor Howard brengt de Amerikaanse amazone hem uit in de sport. “Als je een nieuw paard krijgt te rijden is het altijd even wennen. Het lijkt soms net of hij Chinees spreekt en ik Spaans, maar gisteren paste alles heel goed. In de barrage stelde ik mijn plan bij en hij had genoeg capaciteit om de balken te laten liggen.”

Philip Weishaupt werd tweede in deze rubriek met Liberty Son. De Duitse ruiter was een fractie langzamer met de zoon van Clooney en finishte in 39.13 sconden waar Howard de eindstreep passeerde in 39 seconden. Nicolas Pizarro Suarez uit Mexico stuurde Temascaltepec naar de derde plek in 41.74 seconden en de Amerikanen Jeff Camp en Nick Dello Joio maakten met Wordsworth II en Corlida de top 5 compleet.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Worldofshowjumping

Babel

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook