Ga naar hoofdinhoud

Johnny Pals zesde in Speed Class

Johnny Pals. Foto: De Paardenkrant

Het programma op het CSIO in Hickstead werd vanmiddag afgesloten met de British Speed Classic over over 1.45m. Met ruim een seconde voorsprong won de Italiaan Lorenzo de Luca de rubriek. Johnny Pals werd de hoogst geklasseerde Nederlander, hij reed de tweede tijd, maar een balk wierp hem terug naar plaats zes.


De Brit Guy Williams reed al vroeg een scherpe tijd met Casper de Muze (v. Triomphe de Muze), 63.35 seconde. Maar even daarvoor had Johnny Pals al laten zien hoe hard het kon gaan. Hij reed met Urjul van Generhese (v. Indian Gold van Castershoeve) al een tijd onder de 63 seconde: 62.76. Maar door de afgeworpen balk kwamen er 4 seconde bij en de eindtijd werd 66.76. Alleen Lorenzo de Luca verbeterde de tijd van Pals nog en ook die van Williams en pakte de zege in 62 seconde rond. In het tweede gedeelte van het parcours liet de Italiaan zijn paard Homer de Reve (v. Nabab de Reve) pas echt gaan en snelde zo iedereen voorbij. Derde werd de Zwitser Romain Duguet met Cacharel (v. Coltaire).

Wout Jan van der Schans werd met de Numero Uno-zoon Zorro twaalfde door twee balken. Jur Vrieling liet de KWPN hengst Zavall VDL proeven aan de springpiste in Hickstead, hij reed een langzame nul ronde en werd 24ste.

Klik hier voor de uitslag de de British Speed Classic.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook