Ga naar hoofdinhoud

Jong talent voor Niels Bruynseels

De Belgische springruiter Niels Bruynseels heeft de helft gekocht van de jonge sBs-hengst Jenson van 't Meulenhof (v. Vagabond de la Pomme). Kurt De Clercq maakte dit bekend aan Equnews na de derde manche van de Pavo Hengstencompetitie.


In de hengstencompetitie werd De Clercq zesde met de zesjarige zoon van Vagabond de la Pomme. Het paard is interessant gefokt, hij komt uit Narqotique de Muze IV die naast Jenson nog twee goedgekeurde zonen heeft, Iron Man van ’t Meulenhof en Denzel van ’t Meulenhof. Narqotique de Muze IV is de zus van onder andere Harrie Smolders’ Walnut de Muze, maar ook van Narqotique de Muze II die ondermeer de ambassadeur van het BWP stamboek Querlybet Hero bracht.

Bron Horses/Equnews

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook