Ga naar hoofdinhoud

Julien Epaillard wint 1.45m Valence

Op het CSI in het Franse Valence is het 1.45m gewonnen door thuisruiter Julien Epaillard. Met zijn SF-goedgekeurde hengst Safari d'Auge (v. Diamant de Semilly) reed hij in een tweefasenrubriek ruim een seconde sneller rond dan de Ier Michael Duffy en de Britse Laura Renwick.

Duffy had voor deze rubriek Millfield Ultymate (v. Ulysses M2S) gezadeld. Renwick deed het met de negenjarige KWPN’er Dominant H (v. Heartbreaker). Nog meer Brits geweld op de vierde stek met Ben Maher en zijn Olympiadepaard Tic Tac (v. Clinton). Fransman Harold Boisset en Quolita Z (v. Quasimodo Z) claimden de vijfde plaats.

Klik hier voor het volledige resultaat.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook