Ga naar hoofdinhoud

Leopold van Asten vijfde in Stuttgart

Reed Kessler, hier met Cylana. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

De eerste zware proef van de Stuttgart German Masters werd gisteravond een prooi voor Reed Kessler. De Amerikaanse was met Cylana ruim de snelste in de 1.50m rubriek. Leopold van Asten deed goede zaken met VDL Groep Beauty door de vijfde plaats te bemachtigen.


Reed Kessler liet weer eens zien hoe snel ze kan zijn met de 13-jarige Skippy II-merrie, in 60.94 seconden zette ze het jachtspringen op haar naam. Alleen de Fransen Kevin Staut (60.52 seconden) en Penelope Leprevost (60.90 seconden waren sneller, maar beiden kregen een balk aan de benen en werden hun paarden Ayade de Septon Et HDC en Nice Stephanie zesde en achtste.

Op de For Pleasure-merrie VDL Groep Beauty reed Leopold van Asten een goede ronde en werd in 64.23 seconde vijfde. In de rubriek bleven Felix Hassmann met Horse Gym’s Balzaci, Malin Baryard op de KWPN-hengst H&M Tornesch en Steve Guerdat met Kavalier Van Asten nog voor.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook