Ga naar hoofdinhoud

Leprevost’s Nayana weer in de ring na blessure

Penelope Leprevost met Nayana

Na afwezigheid van ruim anderhalf jaar wegens een blessure, brengt Pénélope Leprevost de merrie Nayana komend weekend in Deauville weer  uit op wedstrijd. De Frans gefokte Royal Feu-dochter raakte in september 2014 geblesseerd tijdens de finale van de Nations Cup in Barelona.

In januari van dit jaar gaf Leprevost al een update over de voortgang van het herstel. De merrie was op dat moment nog gestald bij eigenaresse Genevieve Mégret in Normandië. “Ze is fysiek in topvorm. Er wordt alweer gesprongen en dat werk gaat haar goed af. Ze is vrolijk en energiek. Ze had eerder wat ademhalingsproblemen maar ook dat lijkt verholpen te zijn”, vertelde Leprevost toen.

Dit weekend start de Franze amazone de Grand Prix-merrie Nayana in enkele 1,35m-rubrieken.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl / Grand Prix Replay

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook