Ook Voorns voormalige topper Lexington wint GP - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Ook Voorns voormalige topper Lexington wint GP

Niet alleen Albert Voorns voormalige topper Tobalio won een Grote Prijs dit weekend, ook zijn voormalige springpaard Lexington zegevierde in een GP. Met de Zweedse Nicole Persson was de Andiamo-zoon misschien niet de snelste, maar wel de enige foutloze in de barrage van de Grote Prijs van CSI3* Redefin.

Veertien van 43 combinaties reden in het 1,55m-basisparcours zonder springfouten over de finish. Vier van hen kregen tijdfouten, waardoor er tien overbleven voor de barrage. Hier hielden alleen Persson en Lexington opnieuw de strafpuntenlei schoon.

Tweede werd de Deen Sören Pedersen met Tailormade Chaloubet (v. Chacco Blue). De combinatie realiseerde de snelste tijd, maar kreeg onderweg een springfout. Derde werd de Duitser Philip Rüping met Copperfield 40 (v. Contendro I).

Beste Nederlander in de Grote Prijs werd Gert Jan Bruggink in het zadel van Connelly 2 (v. Calvados). Hij belandde met 4 strafpunten op de 16e plek.

Bekijk hier de winnende rit van Lexington:

Uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Ook Voorns voormalige topper Lexington wint GP

  • tony v

    Waarom Albert zelf Tobalio niet gekocht heeft begrijp ik nog altijd niet hij heeft dat moelijk paard aan het lopen gekregen had hem niet uit zijn handen mogen laten gaan volgende keer iets meer lef Albert volg je passie het geld komt achteraan en niet andersom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook