Ga naar hoofdinhoud

Lisa Nooren wint weer

Lisa Nooren

Gisteren won Lisa Nooren al het eerste onderdeel van het NK springen voor junioren, nu was ze weer de beste in het tweede onderdeel, de Provincie Noord-Brabant Prijs. Met Royalty des Isles (v. Zandor Z) legde Nooren het 1.40m-parcours foutloos af in 78,23 seconde, ruim een seconde sneller dan de nummer twee Thomas Arendsen Raedt en anderhalve seconde sneller dan Kim Hoogenraat.

Negen combinaties konden het parcours van Louis Konickx foutloos afleggen, de driesprong aan het einde van het parcours bleek vaak een moeilijke opgave.

Lisa Nooren had met haar eerste paard Zigo (v. Lupicor) hier een pechfout, met Royalty des Isles had ze geluk met een touch op de insprong. Zonder overdreven hard te rijden was de Zandor Z-merrie snel in het parcours met haar grote galoppade.

Thomas Arendsen Raedt reed Why Not (v. Karandsj) naar 79,38 seconde (gisteren was hij al derde) en Kim Hoogenraat met Wishkarla (v. Cavalier) had 79,72 seconde nodig. Hoogenraat was in het eerste onderdeel ook foutloos.

Zes combinaties gaan nu aan de leiding met nul strafpunten. Morgen is het laatste onderdeel, live te volgen via clipmyhorse.tv.

Klik hier voor de startlijsten en uitslagen.
Klik hier voor de livestream van ClipMyHorse.tv.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook