Ga naar hoofdinhoud

Madden en Cortes ‘C’ beste in de Challenge Cup

De Amerikaanse Beezie Madden op Cortes 'C' begon gisteren de achtste ronde van het Winter Equestrian Festival in Wellington met een overwinning in de Challenge Cup. McLain Ward (USA) en Zander werden tweede voor Rodrigo Pessoa (BRA).

78 combinaties kwamen aan de start in de proef direct op fouten en tijd. Madden en de Randel Z-zoon hadden 65.83 seconden nodig voor de overwinning. Ze werd op de voet gevolgd door haar landgenoot Ward op de tienjarige KWPN-er van Cantos, Zander, en Rodrigo Pessoa met Citizenguard Cadjanine Z (v. Canabis Z). Zij reden het parcours in respectievelijk 66.44 en 66.83 seconden.

Op enige achterstand volgde Daniel Deusser op een zoon van Burggraaf, Fyloe van het Claeyssenhof op vier en op de vijfde plaats kwam Alvaro Tejada Arriolo met de twaalfjarige Voltaire merrie Voltaral Palo Blanco.

Vanavond vindt in Wellington de prestigieuze landenwedstrijd plaats waarin onder andere Beezie Madden met Simon van start gaat. Vanaf 19.00 uur Amerikaanse tijd is de wedstrijd hier live te volgen.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook