Ga naar hoofdinhoud

Maureen Bonder zesde in Medium Tour finale

Maureen Bonder, hier met Velcaro Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Maureen Bonder had gisteren een goede dag in Wiener Neustadt. De amazone uit Schoonoord werd met Easy Again HBC (v. Arezzo) zesde in de Medium Tour Finale over 1.40m. Ze reed een foutloze barrage maar haar tijd van 49.06 was niet genoeg voor een hogere notering.

In totaal kwamen maar liefst 22 van de 59 gestarte combinaties terug voor de barrage en dat betekende dat er snel gereden moest worden voor de winst. De overwinning ging naar de Slovaak Andrej Holly met de Westfaalse Chellano Lady (v. Chellano Z). Hij reed foutloos in 44.92. Matteo Zamana pakte de tweede plek met EH Querry (v. Quidams Rubin) in een tijd van 45.76. Plek drie kwam ook in Italiaanse handen en wel die van Marco Viviani met Igor de Muze (v. Tinka’s Boy).

Premium Tour Finale

De Premium Tour Finale over 1.35m kreeg een Italiaanse winnaar. Giampiero Garofalo bleef met Larina Grigia (v. Larino) in een tijd van 39.41 voor op de Slovaak Bronislav Chudyba met de KWPN-gefokte Angelotti (v. Indoctro).  Kathrin Müller reed ook een KWPN’er en pakte de derde plek met Ediravo (v. Diorado).

Uitslag Medium Tour

Uitslag Premium Tour

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.