Ga naar hoofdinhoud

Michael Whitaker als enige over 2 meter

Michael Whitaker hier met CassionatoFoto: Lynn van Woudenbergh/Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Michael Whitaker ging met met Flawless (v. Cheers Cassini) als enige over 2 meter in de Six Bars, het afsluitende parcours van de donderdag op Jumping Mechelen. Whitaker had vier concurrenten in de vierde barrage, zij kregen allen vier strafpunten. Johnny Pals was de beste Nederlander met de hengst A Lee Spring Power, hij sneuvelde in de eerste barrage en werd negende.

Met ogenschijnlijk gemak sprong de negenjarige Flawless onder Michael Whitaker in de vierde ronde over de steeds hoger wordende stijlsprongen. Ook over twee meter raakte de schimmel de balken niet aan. Het waren de andere vier ruiters, die voor de Brit in de baan kwamen, niet gelukt om foutloos te blijven. Het leverde Whitaker de eerste plaats op en 4.125 euro.

Kühner voorlaatste eraf

Max Kühner, die als eerste in de ring kwam met Alfa Jordan (v. Air Jordan Z) overwon wel de twee meter maar kreeg een fout op de voorlaatste. Rodrigo Giesteira Almeida met Jamal vd Heffinck (v. Kalaska de Semilly) kreeg een fout op de laatste. Dat gebeurde ook Daniel Deusser op SX Hidalgo VG (v. Quadrillo) en Julien Epaillard op Usual Suspect d’Auge (v. Jarnac). Zij werden allen tweede.

Pals sneuvelt in eerste barrage

Johnny Pals ging er in de eerste barrage uit met de Argentinus-zoon A Lee Spring Power, de hengst tikte twee balken uit de lepels.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook