Ga naar hoofdinhoud

Nederlanders in de winning mood

Archieffoto Aniek Diks. Foto: Patricia van der Zeeuw

Op het CSI in Lier zijn de Nederlandse ruiters vandaag niet te kloppen. Net als gisteren heeft Aniek Diks ook vandaag weer de rubriek voor zevenjarigen op haar naam geschreven. Met een snelle rit in 58,56 seconden stuurde de amazone haar Amadeus-zoon Emil naar de zege.

Voor eigen publiek reed Olivier Seynhaeve zijn Jarolus vd Drie Vijvers (v. Kashmir van Schuttershof) naar de tweede plek. De derde prijs was voor Don Willemsen en Eranta (v. Warrant).

Nederlandse zege bij zesjarigen

Siebe Kramer legde met Fellow Jumper (v. Tangelo van de Zuuthoeve) het parcours af in 63,17 seconden en pakte de hoofdprijs. Kramer werd op de hielen gezeten door de Ier Conor Drain die met Forever (v. C-Ingmar) 63,19 seconden klokte. Thierry Goffinet hield met Kannabis van de Bucxtale (v. Contact van de Heffinck) het derde geld in eigen land.

Ook 1,35 m voor Nederland

De eerste rubriek vandaag, een tweefasen over 1,35, werd gewonnen door Jarno van Erp. Hij finishte met de tienjarige KWPN’er Bon Giorno Go (v. Tygo) in 35,60 seconden. Met een tijd van 35,66 volgde de Duitser Tobias Meyer met Clim Bim (v. Cassus). Vincent Geerink en Vermont-ruin Beaumont werden derde.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook