Ga naar hoofdinhoud

Nederlanders op startlijst eerste CSI Aken

De eerste editie van CSI Aken, gehouden in de Aachener Soers waar ieder jaar het prestigieuze evenement CHIO Aken plaats vindt, begint morgen en duurt tot en met zondag 1 mei. Er staan verschillende Nederlandse namen op de startlijst.

Het internationale springevenement wordt gehouden in het Deutsche Bank Stadion. Dit is het stadion naast het hoofdstadion en tijdens het CHIO worden hier de internationale dressuurrubrieken verreden. Nu prijken de namen van internationale springruiters en -amazones op de startlijsten.

150 deelnemers met zo’n 400 paarden en vanuit 29 verschillende landen hebben zich voor het eerste CSI Aken ingeschreven en gaan er strijden om de punten voor de wereldranglijst. Grote namen als de Portugese Luciana Diniz, de Braziliaan Marlon Módolo Zanotelli, de Egyptenaar Abdel Said, de Zweedse Angelika Augustsson en de Ier Darragh Kenny komen naar de Soers. Voor Nederland zullen onder meer Stefanie Van den Brink, Bjorn Egberink, Robbert Ehrens, Stefanie Heins, Timothy Hendrix, Marco Jaspers, Niels Knape, Tom Martens en Paul van Wylick aan de start verschijnen.

Bekijk hier de startlijsten en uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl / persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook