Ga naar hoofdinhoud

Nederlands feestje in CSI2* Medium Tour

Robert Vos
Robert Vos won een 1.35

Robert Vos uit Wierden wist vanmorgen in Geesteren de Tabel A direct op tijd te winnen. In een spannende strijd bleef hij met de Zweeds gefokte Carat (v. Cardento) Fabienne Roelofsen en Hallo Hallo (v. Hinault) bijna o.2 seconden voor, 54.84 om 55.01 sec.. Op de derde plaats eindigde Eric ten Cate met Zuidpool II in (55.83 sec.).

Het Nederlandse feest in deze 1.30m rubriek werd compleet gemaakt door de vierde plek van Remco Been met Thoran (v. Numero Uno), foutloos in 56.03. De Italiaan Michol Del Signore behaalde de vijfde plaats met de KWPN merrie Zingara (v. Indoctro) in 56.36 sec.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook