Ga naar hoofdinhoud

Nick Skelton benoemd als ere-ambassadeur

Nick Skelton, de winnaar van individueel Olympisch goud in Rio, heeft aangekondigd dat hij de nieuwste ere-ambassadeur van de Britse innovatieve gehandicaptenstichting Revitalise is.

Dit goede doel zorgt ervoor dat mensen met een handicap en hun verzorgers op vakantie kunnen op drie locaties in Engeland. Skelton dankt zijn benoeming aan zijn goede resultaten in de springsport en het nekletsel dat hij in 2000 opliep en waarvan hij is hersteld.

Oudste Britse Olympische gouden medaillewinnaar

Skelton won in 2012 op de Olympische spelen van Londen teamgoud en voegde hier in Rio individueel goud aan toe. Hiermee is hij de oudste Britse Olympische gouden medaillewinnaar sinds 190.

Geweldig herstel na gebroken nek

De Chief Executive van Revitalise, Chris Simmonds, is enthousiast over de nieuwe ere-ambassadeur:
“Nick’s ongelooflijke sportieve carrière trok zeker onze aandacht, maar wat echt opviel voor ons was zijn geweldige herstel na een gebroken nek, die heel gemakkelijk het einde van zijn carrière had kunnen zijn. We zijn er trots op Nick aan te kondigen als onze nieuwste ambassadeur en kijken ernaar uit om samen te werken in de toekomst.

Ook Skelton is blij met zijn benoeming: “Ik heb ervaring uit eerste hand met een dwarslaesie, waarvan ik gelukkig volledig ben hersteld. Ik hoop dat mijn eigen ervaring mij een aantal waardevolle inzichten heeft gegeven die nuttig zijn voor Revitalise.”

Bron: GrandPrixReplay

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook