Ga naar hoofdinhoud

Nieuw paard voor Cian O’Connor

Cian O'Connor

De Ierse springruiter Cian O'Connor heeft zijn paardenbestand uitgebreid met de negenjarige Cybel II van Jessica Dimmock. De Iers gefokte merrie was met de Britse amazone succesvol tot op 1,55m-niveau en het duo maakte afgelopen weekend hun Nations Cup-debuut in Drammen. 

Op de website Irish Horse Gateway liet O’Connor weten dat hij de merrie al een tijdje in de gaten hield, maar dat de prestatie in de Nations Cup in Drammen afgelopen weekend de doorslag gaf: “Afgelopen vrijdag was ik in Drammen toen het paar een keer foutloos en een keer vier strafpunten had in de Nations Cup. Het beviel me wat ik zag en toen besloot ik de gok te wagen.”

Top tien

De afgelopen tijd eindigde Dimmock meerdere malen in de top tien in rubrieken tot 1,55m-niveau en nu zal de Ierse topruiter de teugels van de merrie van Varo overnemen van de Britse amazone.

Uit de running

O”Connor is zelf op het moment tijdelijk niet in de wedstrijdring te vinden vanwege een blessure. Vorige maand in Echweiler liep hij een liesblessure op en op advies van zijn arts moet de Ierse ruiter zich eerst concentreren op zijn genezing voordat hij weer aan wedstrijden deelneemt.

Bron: Irish Horse Gateway

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook