Ga naar hoofdinhoud

Nieuw talent voor Harrie Smolders

Harrie Smolders heeft er een nieuw talent bij in zijn stallen. De 10-jarige Herald van 't Ruytershof (v. Lord Z) komt zijn sportstal versterken. Herald is een zoon van het voormalig 1.60m springpaard Diamanthina van't Ruytershof (v. Diamant de Semilly) die uitkwam onder Constant van Paesschen.

De Marrokaanse springruiter Youssef Salmeron kocht Herald toen de hengst twee jaar oud was waarna Youssef het paard zelf heeft opgeleid. Ze werden onder meer Kampioen van de 4-jarige springpaarden in Marokko. Vervolgens zette het duo hun succesreeks verder voort tot en met 1.55m niveau. Ze werden onder meer tweede in de 3* Grand Prix van Massongy en er was succes met een tiende plek  in de 2* Grand Prix van Fontainebleau.

De BWP-gefokte Herald van ’t Ruytershof is gefokt door Bert den Branden uit Sint Niklaas. Naast Herald gaf de merrie Diamanthina van ’t Ruytershof ook de internationale springpaarden Inathina van ’t Ruytershof (v. For Pleasure) 1.40m, Je T Adore van ’t Ruytershof (v. Tinka’s Boy) 1.45m, en Kentucky van ’t Ruytershof (v. For Pleasure) 1.40m. De laatstgenoemde staat op dit moment nog ter dekking.

Bron: StudforLife / Paardenkrant-Horses.nl

Eén reactie op “Nieuw talent voor Harrie Smolders

  • Harm Hartlief

    En natuurlijk de nog jonge CSI*1 GP winnaar en BWP hengst Le blue Diamond van’t Ruytershof (Plot Blue x Diamanthina)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook